Heikki Kariluoma Pian lurahtaa!

Meidän pitää hymyillä enemmän, Emma Kari :) :) :)

Skinnyfat-kehoni röhnöttää huonossa asennossa ja kaksoisleukani välissä on hilsettä. Neitsytkin vielä olen, mutta omasta tahdosta. Kuola valuu kaulaani pitkin kun kirjoitan tätä. Ajattelin vain kertoa näin aluksi.

 

Tämän koko Suomen tilanteen positiiviseen suuntaan ratkaisu on paljolti teidän käsissänne, Emma.

Keskiluokan ja duunareiden välinen konflikti pitäisi jotenkin saada lakkaamaan.

Ja yleisesti, ihan kaikille puolueille, fokus tulee siirtää pois keskiluokasta duunareihin: Keskiluokka tietää kyllä mitä pitää tehdä, kyse on vain heidän omasta halustaan. 

Olen teksteissäni kritisoinut ja karikatyrisoinut teitä aika voimakkaastikkin, ja aion tehdä niin jatkossakin. Se ei tarkoita että minulla olisi mitään teitä vastaan. 

En usko, esim. Vihreiden tavoitteet ovat ristiriidassa oikeistoduunareiden kanssa loppujen lopuksi, kyse on vaan jonkinsorttisesta halusta saada toinen osapuoli taipumaan omaan tahtoon.

Kuitenkin, teidän akateemikkojen pitäisi vähän hellittää ja katsella, että onko teidän miltein kroonisella pakko-intellektuellisoinnilla vaikutusta tähän tilanteeseen vai ei: Riskeeraatteko oman asemanne vain tekemällä asioista niin komplekseja, ettei niitä yksinkertaisesti kukaan halua enää kannattaa. 

Koen, että vasemmistokeskiluokalla on jotain hampainkolossa oikeistoduunareita kohtaan. Varmaan puolin ja toisin on asioita tapahtunut, mutta eikö tätä saataisi jotenkin loppumaan? 

Tiedätte kyllä, että Nietzsche mokasi. Ja niin mokaa Petersonkin, kun totuus kaatuu hänen niskaansa hänen tiedonjanonsa takia. Tiede romahtaa. Mutta miksi te jatkatte? En pidä yhtään näistä uusista mediakasvoista, Petersoneista, Watsoneista tai muista. He ovat ihan turhia. Molemmin puolin. Rakkaus ja usko riittää. 

Enkelit, toimikaa rakkauden ja sanan nimissä. Karitsan oppien mukaan. Lukekaa muut tekstini.

Miksi turhaa juntata väkisin tieteellisillä ismeillä, kun kaikki tietävät että niiden aika on jo ohi?

Lukijalle ja sinulle Emma: Lukekaa minun muut tekstini ja eritoten lukekaa raamattua. 

"Hymyile enemmän, Emma, rakasta enemmän.", voihki Heikki käsi otsallaan. Heikki söi omaa hilsettään ja 

Ja kun Emma rakasti oikeistoduunareita, ongelmatkin Suomessa alkoivat raueta, koska kaikki oli muuten jo miltei valmista. Emma oli esimerkillinen ja näytti miten tuli toimia. Kaikki hymyilivät omilla tavoillaan ja riemu raikasi. Hipsiti hip huu hei! 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat