Monta uraa loppuu, jos ette ole rehellisiä, Ville, Emma ja Laura

Vihreät jatkavat tasa-arvon, inhimillisyyden ja naisten oikeuksien tarjoamista Sipilän hallitukselle, vaikka niillä ei ole mitään tarjottavaa oikeistokeskiluokalle, koska oikeistokeskiluokka omistaa jo nuo kaikki. 

Vasemmisto ylipäätänsä luulee olevansa itsetietoisempi, vaikka he tulkitsevat Nietzscheä väärin ja seuraavat Nietzschen virheitä jostain kumman syystä: He luulevat, että Nietzsche osui nappiin, vaikka Nietzsche itsekin tajusi mokaavansa. Ville Niinistö puhuu vähempiosaisista, ja samalla häntä äänestävät moittivat perussuomalaisia oikeistoduunareita ja perussuomalaisia naisäänestäjiä twitterissä.

Jos perussuomalaiset löytävät yhteyden keskiluokan ja oikeistoduunareiden huonojen välien ja sopivat välinsä sinisten ja oikeistokeskiluokan, kokoomuksen ja keskustan kanssa, he ajavat vihreät ahtaalle. Myös sinisten, kokoomuslaisten ja keskustalaisten tulisi havaita oikeistoduunareiden vipuasema suhteessa vasemmistoon, ja luoda rauha keskiluokan ja oikeistoduunareiden välille.

 

Ville Niinistö ja Emma Kari puhuvat koulutuksesta, mutta voidaan kysyä, että mitä siitä on jäljellä?

Aloitetaan paluu samaan vanhaan jankuttamaani kaavaan, Nietzschen suureen mokaan, jota vasemmisto ei ole vielä myöntänyt itselleen: 

http://heikkikariluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255686-rapsutathan-lennu…

Tässä sinulle loistava esimerkki siitä, Villeseni, minkä takia koulutus on yltiöpäisen merkityksetön nykyään. Mutta kuka tahansa voi rikkoa leipää, ja antaa sen kasvattaa hyvää hedelmää.

Ja minä olen aseksuaali ja neitsyt Enkeli, ja tiedän, että politiikka on Jumalan tahtoa. Ja syön vain kerran kolmessa päivässä, ja vielä kasvisruokaa, joten diivamainen vahtivuoroni tulee kestämään melkoisen kauan. Ja jos olisin politiikassa, olisin vasemmalla, ja minä en tarvitse teidän miltein huvittavia identiteettipoliittisia sovelluksianne, ismejänne, tai oikeuksianne. Ja kyllä, Jumalan lapsi, puhun suoraan mieleesi tekstieni kautta: Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi.

Politiikassa taistellaan totuuden olemassaolosta: Siinä ovat vastakkain järki ja rakkaus ja usko. Rakkaus ja usko voittaa aina. Ja on totta, että Vihreät ovat tehneet hyvääkin, he ovat ottaneet kaikki avosylin vastaan. He ovat korostaneet ihmisoikeuksia, ympäristöasioita ja muita. Kuitenkin, nyt tällä hetkellä tilanne on se, että jatkuva ismien, oikeuksien ja ideologioiden toisto nähdään täälläkin (maailmanpolitiikan yhdistymisen takia) heikkoutena, koska vihreiden ja muiden vasemmistopuolueiden sisar-ja veljespuolueet ovat käyttäneet esim. Ihmisoikeuksien ja tasa-arvon käsitteitä lyömäaseina eri yhteiskunnissa.

Jos palataan takaisin aiheeseen, Enkeli Ville Niinistö ja Emma Kari puhuvat usein koulutuksen tärkeydestä, mutta mitä siitä on Nietzschen mokan jälkeen jäljellä, muuta kuin kauppatieteet ja teknologia:

1. Humanistisen tiedekunnan enkeliprofessorit opettavat tällä hetkellä Butleriin ja Jungiin vedoten identiteetin konseptiin perustuvaa esoteeris-tieteellistä itsetietoisuusoppia, joka patologisoi nuoret keskiluokan Enkelilapset, jotka eivät tiedä mitä he oikeasti ovat:

Sinisilmin he katsovat näitä Transnuoria silmiin ja hyväksyvät heidät, sanomatta heille sanaakaan totuudesta, tai siitä, että heidän kokema tilansa on "anima-animus-possession-tila tai oedipus- tai electra-kompleksi", johon monet Enkelit jäävät kiinni, ettei heidän maskinsa vain sortuisi. Minulla on suuri sympatia näitä transnuoria kohtaan, koska he luulevat tosiaan, että ovat jokin uusi kehitysaste, ja vain sen takia, että Hum. Tdk:n enkeliprofessorit kieltäytyvät hyväksymästä itseään, ja vielä sen lisäksi se, että he luulevat, että ovat tehneet jonkun suuren tieteellisen läpimurron Enkeleiden olemassaolon paljastuessa:

Valitettavasti oikeisto on tiennyt toiseuden ja enkeleiden olemassaolosta jo viimeiset yli 5000 vuotta, mutta kun narsistiset humanistiprofessorienkelit eivät vain ole elämänsä aikana oppineet rakastamaan, koska se on ainoa ase mitä tässä maailmassa loppujen lopuksi tarvitaan, nyt muidenkin elämä kärsii sen takia.  

Sanalla on näille Enkeliprofessoreille (jotka ovat jo masentuneet sen takia, että havaitsivat olemassaolonsa liian myöhään) vain välinearvo:

Sana koetaan vain "Master Narrativena", joka ohjaa yksilön käyttäytymistä.

2. Filosofian enkeliprofessorit opettavat Hobbesin Leviathania julkisesti: Valtio on heille Jumala, Leviathan on tulossa. He valjastavat Petoa, koska he (Hum. TDK:n enkeliprofessorit ja Filosofisen tdk:n enkeliprofessorit ovat saaneet käskyn vapaamuurareilta vääristää totuutta)

Sitten meidän Enkeli Ville Niinistömme, kirkkain silmin ja etuhiukset sädehtien strategisen huolimattomasti, vain korostaa koulutusta. Ja Emma, teitä vastaan minulla ei edelleenkään mitään ole, jos kohtaisin teidät, hymyilisin normaalisti ja rakastaisin sinua ja Villeä niin kuin ketä tahansa, mutta muista, Emma hyvä, että sinä itse nauroit Jutta Urpilaiselle, kun hän sanoi uskovansa enkeleihin, ja nyt tämä koulutuksen virstanpylväs, jota olette tasa-arvoisesti ylläpitäneet, on paljolti teidän harteillanne, kun ette ole halunneet puhua totuutta.

Lisäksi, tämä ei tietenkään vapauta oikeistoa myöskään vastuusta: Enkelit Jari Sinkkonen ja Mauri pekkarinen, olisivat hyvin voineet auttaa näitä enkelinuoria, jotka eivät tiedä edes mitä ovat, mutta sen sijaan totesitte vain että tämä "humpuuki" menee ohi aikanaan:

Sen sijaan, että olisitte näyttäneet mitä olette, niin kuin minä, soini, cheek, ja muutama muu, ja samalla sinä, Mauri Pekkarinen, siinä tupeessasi, vain katselet vierestä, kun nämä Enkelinuoret, jotka ovat nyt tieteen mittapuulla transnuoria, tuhlaavat aikaansa ja ehkä havahtuvat asiaan myöhemmin. Ota tupee pois päästä ja katso itseäsi peiliin. Ja kyllä, vartiovuoroni on aika tiukka, ehkä jopa besserwissermäinen, mutta joskus on hyvä herätellä ihmisiä totuuden pariin. Ja minä aidosti toivon, että he lukevat tekstini, ja että pyhä tuli loistaa taas kirkkaana ja että Juudan leijona karjuu taas. Minua voitte vihata vaikka sydämmenne kyllyydestä, minulla ei ole kenellekkään muuta kuin rakkautta, ja aion kyllä näyttää sen teoillani ihan konkretianakin, kun aika on kypsä ja opiskelut on käyty.

 

Ja poliittisen kirjon toisessa päässä, Laura Huhtasaari, Suomen politiikan Jäärouva, jahtaa kaunishäntäistä oravaa, mutta vaikka orava katsoisikin Jäärouvaa ja kuolemaa silmiin, aurinko herättäisi sen taas siunauksellaan takaisin. Minä tiedän, että Luet tekstejäni, Laura, ja minä tiedän mitä Trump sanoi sinulle.

On surullista katsoa, kuinka levittämällä inhaa Paul Joseph Watson/Peterson/Info-wars retoriikkaasi sabotoit aidosti hyvien yksilöiden, kuten Leena Meren, Jussi Halla-ahon ja Arja Juvosen, ja monien muiden, aidon ja sympaattis-empaattisen yrityksen pyrkiä hyvään. Perussuomalaiset ovat melkein kuin kaveriporukka: Heillä on koko paketti, kunhan lopetatte syyttämisen niin kaikki kääntyy hyvin. Vain keskusta ja vasemmistoliitto pystyvät tällä hetkellä luomaan saman ruohonjuuritason kaveriuden tunteen omissa viitekehyksissään.

Se on todellakin jotain, mihin politiikkojen, olivat he Elävän Jumalan lapsia tai enkeleitä, tulisi pyrkiä. Puoluepolitiikan aika on ohi, rauha palaa. Pidän siitä huolen. 

 

Ja sinä Laura, jaksat jauhaa Petersonista, vaikka sinulla on (muka) rakkaus ja sana! Hyvänen aika sentään:

Tajuatko, miten pahasti olet itsesi pussiin puhunut:
 

Kaikki puhe siitä, miten Jordan Peterson, Enkeli joka haluaa olla ihminen ja Jumala, ja käskyttää koko maailmaa harteillaan, Joki, joka pitää ylittää ennen kuin pääsee luvattuun maahan, on ateisti.

Jos hän on ateisti, Miksi kaikki hänen teoksensa sisältävät Esoteeris-okkultistista materiaalia? 

Kirjoita Youtube-hakuun Petersonin kirja "Maps of meaning", mitä näet ensimmäisenä? Ouroboroksen, ikivanhan okkultismisymbolin sanan kaaos ympäröimänä. Olet kyllä hyvä sabotööri, pakko jotain hyvää sanoa. 

Jos hän vihaa Hum TDK:n professorienkeleitä, miksi hänen itsetietoisuusoppifilosofiansa on se eksakti sama filosofia?

Jos hän on ateisti, miksi hän sanoo, että hän kielsi itse Pyhän hengen tässä videossa? https://

Jos hän on ateisti, miksi hän näki profeetallisen unen kiellettyään pyhän hengen?

Kohdassa 26:38 tästä videosta: https://

Kohdassa 1:14:00 – 1:19:00 Samasta videosta hän puhuu superälykkäistä koneista, ja niiden moraalisäädöksien patentoimisesta meidän "standardiemme mukaan", ja samalla sinä valitat EU:n Teknokratiasta, kun sankarisi, Totuutta vääristävä Langennut Enkeli Peterson, päästelee menemään jostain toisesta tulevaisuuden teknokratiasta.

Kohdassa 1:17:40 hän puhuu uskonnollisista teksteistä "Tarinoina ja arkkityyppeinä", samalla tavalla kuin Hum TDK:n enkeliprofessorit puhuvat niistä "as master narratives". 

Ja sitten oikean median Mikko Paunio, maailmanpankille työskennellyt eliitin vastustaja, iloitsee, kun Peterson tuhoaa Punavihreää Humanistieliittiä, vaikka hänen Filosofiansa on sama eksakti Filosofia, mitä humanistiprofessorienkelit, jotka ovat saaneet käskynsä pahoilta pojilta, opettavat: 

http://www.oikeamedia.com/o1-60900

Hän sanoo, että Sana, Jumalan pyhä Logos, tekee "Order out of Chaos". Tiedätkö edes mitä se tarkoittaa? Se on "Orda Ab Chao", Vapaamuurarien motto.

Ja sinun luulisi tietävän, että "Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi" on kaikki mitä tarvitaan uskon ohella sanan mukaan, siltikin, menet mukaan tähän höttöön, ostat hänen esoteeris-okkultistisen kirjansa, ja upeasti vain näennäislapsellisuuttasi vain sivuutat sen faktan, että Petersonin filosofia pyrkii esoteeris-tieteellistämään raamatun, ja Tuomaan Leviathanin, seitsenpäisen pedon maan pinnalle. Herää jo!

 

 

Rakkaus ja Usko tuo teidän kostonne päivänvaloon. 

Rakastakaa, Enkelit!

Rakastakaa, Elävän Jumalan Lapset!

Antakaa omien hyvien tekojenne loistaa!

Lukekaa tekstini, Lukekaa sanaa!

Rakastakaa lähimmäistä niin kuin itseänne

Kaikki mitä tahdotte toisillenne tehtävän, tehkää se heille!

 

Pyhä, Pyhä Kaikkivaltias!

Olen vain päivänsäde kirkkautesi edessä!

Pyhä, Pyhä Kaikkivaltias!

Olen nähnyt kuvasi kasvavan

Rakkaus on hänen peitsensä

Pyhä, Pyhä Kaikkivaltias!

Rakkaus tuo valosi esiin

Olen jo ikuisessa Jerusalemissa ja aina olen ollut

Ja tekstini säilyvät siellä iäti

Pyhä, Pyhä Kaikkivaltias!

Olen nähnyt Juudan Leijonan tulemisen!

Rakkaus tapahtukoon, ja virratkoon se edelleen ja edelleen!

 

 

 

 

 

 

heikkikariluoma
Muut Jyväskylä

22-vuotias Humanisti, joka kirjoittelee yhteiskunnallisista asioista rauhanhakuisessa mielessä. Näen itseni puolueiden ulkopuolella olevana yksilönä, joka pyrkii kontekstisidonnaiseen neutraliteettiin yhteiskunnallisia asioita pohdiskellessa näinä mielenkiintoisina aikoina.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu