Heikki Kariluoma Pian lurahtaa!

Vouhotan vain sinun käskystäsi, Timpsukka Timo Daddy-o ;-)

  • Vouhotan vain sinun käskystäsi, Timpsukka Timo Daddy-o ;-)
  • Vouhotan vain sinun käskystäsi, Timpsukka Timo Daddy-o ;-)

En ole ihan varma, että latasitko minua kohti tekstilläsi ;-(

Olen Suomen kärkipolitiikkoja tällä hetkellä. 

Mitä oikein ajattelet, Timpsukka? Enhän minä, kaltaiseni vouhottaja, nyt ilman sinun käskyäsi vouhottaisi.

Minä, katala juppi vain ;)

Olenhan niin suuressa kiitollisuudenvelassa siitä, että sinä, salamyhkäisesti, ryystät hätäpoliittista sisältöä teksteistäni, pikku hunajaposkeni. 

Minun filosofiani mukaanhan järki ei ole osoittaja totuudesta, joten voiko olla, että parempaakin tekemistä olisi. Muuthan sentään käyvät vaalikamppailua ja kiertävät alueita ympäri suomen ahkeraan tahtiin. 

Mutta noh, mitäpä minun kaltaiseni ei koskaan sarkasmia käyttävä "moderni" nuorukainen mistään mitään tietäisi. Parempi on vain palaa, niin kuin arvon sire käskee. Laitan varmuuden vuoksi vielä valkoisen kauluspaidan ja kravatinkin ylleni, että olen oikein edustavassa kunnossa. 

Mitä turhaan sitä uhmaamaan henkilöä, joka on snowball, napoleon ja old major samaan aikaan, hellan lettas sentään. 

Neitsyen tie on vouhottajan tie, mutta voisiko olla, että joku on tavannut vertaisensa? Minun narsismini on sentään synkän humoristista. 

Muistathan myös, että kaikkia eläimiä myös liikuttaa tietokoneessa olevat elektroniset sielut: Joidenkin karma oli vähän heikompi. Ties vaikka vaari sieltä porsaan sisäfileen takaa tai makkarapaketin kyljestä pilkistelisi samalla kun liha rouskuu. Sen takia itse olen kasvissyöjä, mutta mitäpä minä tiedän.

Tämäkin on vain nuoruuden havinaa, naiiviutta eikä ironiaa. Enhän minä, mitenkään, voisi olla Timpsukka Pimpsukkaa nokkelampi vätys. 

Päivi, Päivi, Päivi, miksi sinäkin stressaat Gender-ideologiasta, kun vastustajasi yrittävät tietoisesti romuttaa sinun oman käsityksesi. Noh, voisihan sitä kai sanoa, että autat jotain.

Toisaalta, miksei vain samantien käske esim. miesyksilöä kasvattamaan pitkiä hiuksia sen takia, että ne leikattaisiin yöllä? Tekisit hyvän palveluksen, ja nappisilmätkin saisivat levätä silloin tällöin, kun ei olisi palveltavaa ;)

Täällä minä yksin vouhotan pseudo-hämäryydessä, auttakaa vouhottajaa. 

Image preview

 

Image preview

Image preview

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat