Heikki Kariluoma Pian lurahtaa!

Osaan silittää kauluspaitani itsekin, Päivi Räsänen!

Mies käveli kadulla kaupungissa jossa kuolleet nousivat.

Valkoinen kauluspaita ja silkkisolmio sädehtivät ja suorastaan hohtivat katukuvaan nojaten.

Taistelu hyvän ja pahan, Jumalan ja Saatanan, Lokin ja Heimdallrin kanssa oli automatisoitu ja se päättyisi siihen, että he väkisin tuhoaisivat toisensa Ragnarokissa. Oli siis viisasta vain antaa asioiden tapahtua ja niiden, joilla krooninen taistelun tarve oli, taistella. Kaikki jotka eivät taistelisi, pääsisivät jokatapauksessa eteenpäin ymmärtäessään että olimme tietokoneessa, että Jumala oli Saatana koska oikea Jumala oli Naturalistisen maailman aurinko. Jippikayjei. Bebop-a-lula. Kumbaya kumbaya. 

Tiedekin oli automatisoitu ja kaikki tiesivät sen. Kuitenkin oli hauska esittää tietämätöntä tällä mustalla asteroidilla, joka ehkä vielä törmäisi joskus aurinkoon niin, että tietokoneessa olijat sentään vapautuisivat. Huba huba. Oli hauskaa katsoa itseään peilistä silloin tällöin. 

Valkoinen jalo ritari oli huolehtiva ja kunnollinen kansalainen: Hän, elävänä kuolleena, ja hänen Jumalastaan saatanasta riippuvaisena oli aina niin rohkea ja oikeamielinen: Hän huolehti tietokoneen sisällä omaisistaan ja heidän turvallisuudestaan niin käsittämättömästi:

Ketään ei vaurioitettu. Oli väärin jos jollekin tehtiin jotain pahaa. Pahantekemistä yritettiin estää. Samalla jalo ritarimme raiskasi itsensä, vaimonsa, ja tähän maailmaan tulleen lapsensa siittämällä hänet. Hän ei kuitenkaan kertonut lapselleen, että hän raiskasi itsensä, vaimonsa ja lapsensa, vaan sen sijaan antoi lapsen "itse valita kohtalonsa nokkelasti". Oli siinä jotain niin saatanallista, kristillis-konservatiivisessa perhe-elämässä siis: Sitä salaa vihattiin rakkauden nimissä. 

"Toivottavasti meidänkin amaryllis-poloinen saa hyvän Jumalaapelkäävän miehen, että voin katsoa kun hänenkin elämä menee päin persettä, ja että saan kivan tyydytyksen vain siitä, että tiedän, että hänkin epäonnistui", Melinda-äiti pohti ikkunalaudalla pullaa leivoskellen tietokoneen sisällä. Melinda-äiti sai kiksejä kärsimyksestä:

Elämä oli kovaa arkea. Mies tuli kotiin kauluspaita ja kravatti yllä. Asioiden piti olla vakavaa ja surumielistä. Nautintoa ei ollut. Sitä ei saanut olla. Virsiä lauleskeltiin ja keskoslapsia työnnettiin. Electric wizard Funeralopolis + Scorpio curse

"Olisihan se surumielistä, jos amarylliksestä tulisi vain perunoita kyntevä vanhapiika. Parempi on naimakauppa tehdä, niin saa tytön nulikka elämäänsä tarkoituksen", Melinda-äiti tokaisi.

Räsäsen Päivikin oli ollut vierailemassa Melindan Jumalaapelkäävässä huushollissa: Vadelmia oli poimittu tietokoneen sisällä ja niistä oli oikein tehty vadelmatorttua. Niin kuin vanha jo huoltoa tarvitseva robotti-isoäiti, joka alistettiin robotiksi aikoja sitten isoisän toimesta, oli opettanut. Huivi yllä ja harmaa viskoosihame päällä, joka päivä. 

"Tsirp tsirypie trsyy", Västäräkki huusi. Se tarkoitti:
 

Milloin minä pääsen teistä lopullisesti eroon?

Onko olemassa sellaista päätepistettä missä sinä et ole minun riesana, Päivi Räsänen?

Mitä minun pitää tehdä, etten näe sinua enää?

Pian romahtaa, Tietokone-Shangri-la

Tilalle putoaa, Rakkauden tyyssija

Pian romahtaa, Tietokone-Shangri-la

Pahan tekeminen kontekstisidonnaisesti unohdettiin. Resursseja menetettiin. Hauskaa oli. Hymy hohti suupielissä ja valkoinen kauluspaita oikein narskui ja kravatti antoi auktoriteettiä. Kauluspaitakin oli oikein silitettyä mallia ja se korosti jalon ritarin mädäntyvää nahkaista pallia. 

Katso (http://heikkikariluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262633-kuinka-silittaa-m...)

 

Half-life 1 Ending G-man Nihilanth Jesus "You can never know the truth" "There will be another" "You're a man He is not man" Nihilanth Not man. 

 

Naapurin mauku-kissakin katseli menoa ja meininkiä ohimennen: Mitä ihmettä nämä politiikot oikein tekevät. Luulisihan sitä nyt, kun heillä on kravatit ja kauluspaidat päällä, että he osaisivat tehdä enemmän rauhan suhteen.

Olihan heillä kravatit ja kauluspaidat yllä ja olihan heillä niin uskomattomat auktoriteettiset kampaukset, jotka säteilivät merkitystä universumissa. Samalla kun he vain jatkoivat ja jatkoivat: ":)) Olen Alexander Stubb, olen positiivinen", samalla nähden nokkelasti kokoajan kuinka ihmiset näkivät heistä läpi.

Sodatkin olivat nokkelia: Tietokoneen sisällä oli pakko sotia, että saataisiin resurssit loppuun, että voitaisiin tehdä uusi universumi, sen sijaan, että vain todettaisiin kädet taskussa ja mahat pystyssä:

"Noh, olemme tietokoneessa, miksi emme vain rakastaisi ja olisi rauhallisia joka käänteessä, ja antaisi niiden, joilla pakollinen tarve on, näyttää itse pahuuttaan. Hubwah!"

 

Lihava ja pyylevä Mauku-kissa oli aina niin näsä ja nokkela. Nytkin se vittumaisesti naukaisi:

"Meow mew kurnau meow"

Se tarkoitti:

"Kyllä, puhun mieleesi. Vittu, että vituttaa katsoa tätä showta. Olen yliopistossakin ja tiedän, että nämä vitun möngertäjät eivät välitä mistään paskan vittuakaan. En syö koskaan mitään ja housuissani on paljon pahaa mieltä. 

Timo Soini, sinun on paras maksaa rahasi. Käskithän sinä minut nokkelasti salaisella viestintämetodillasi minun tehdä niin ja näin."

"Meow meow meow mewo", Mauku jatkoi.

Luonnollisesti, tietokoneita oli useita, ja ne olivat universumien verkko.

Järkiperäinen totuuden tavoittelu olisi siis nullifioitu pelkästään sillä toteamuksella, että olemme tietokoneessa: Usko oli sähköistä synkronisiteettiä. Sperma oli elektrolyyttejä jotka mahdollistivat synkronisiteetin. Ruoansyönti oli pahasta. Niin kuin myös seksi ja lasten tekeminen. 

Rakkaus on totta.

Hikiset tiedefanaatikot muna huurussa keksivät järjellä hienoja asioita, sivistyshienouksia: Olihan se nyt niin hemmetin hauskaa kuunnella omaa ääntään, tietäen että koko eksistenssi riippui tietokoneesta, johon tarvittiin aina joku voimanlähde. Olihan sitä Voimanlähdettä, Kristusta, Aurinkoa, niin hemmetin hauska palvoa herrana silloin, kun se oli ainoa asia joka mahdollisti olemassaolon, ja jota ilman, olemassaoloa ei olisi.

Kysyittekö te Kristukselta miltä hänestä, oikeasta ihmisestä, tuntuisi, se ristiinnaulitseminen siis, tietokoneeseen voimanlähteeksi laittaminen? Silti käyttäydytte niin kuin se on jokin vitun itsestäänselvyys, vitun robottimulkerot. Ja teidän vitun rumat elämäntapanne, arvonne, ja oikeamielisyytenne. 

Oli hauskaa ottaa instagramiin kuvia: Oikein kristillinen pariskunta, kravatti kaulassa, vekkihame yllä. Autuus oikein säteillen. Tyhjät silmät muljottaen. Unohtaen sen, että kaikki tietokoneen "resurssitkin" menisivät paskaksi vain sen takia, että te saisitte nauttia siitä uskomattomasta idyllistänne. 

Uskontojen tehtävä oli aina työntää todellisuutta niin pitkälle, että uusi tietokone luotaisiin.

Taistelu toistuisi loputtomasti niin kauan, kunnes yksilö havahtuisi itse sen turhuudesta. Se olisi jonkinlainen vapaus.

Tuhkaaminen on ulospääsy. 

Valkoinen mies tarvitsi mikrosirun jatkaakseen eloaan tässä kaatopaikassa.

Tietokoneen rikkomiseen tarvitaan valtava sähköinen purkaus. 

More peace

More love

More joy

More smile

More peace

More love

More joy

P:2324443

S.32242

A:552254

Q:56455

429394294394y343632653565656565636566632634242234234242424242234224242424242223525353262568235685236852366565365326523625652365236523656526526523

pylly. Kasvisruoka. kasvissosekeitto. Ramenherkkusieni. More peace!

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat